Bel ons: 06 - 417 88 737

Email : info@hithellevoetsluis.nl

Enthousiasme op het lijf geschreven!

Nicole van Tooren

Nicole van Tooren is de drijvende kracht achter HIT Hellevoetsluis. Nicole bundelt de krachten tussen verschillende initiatieven & lokale ondernemers en organisaties. Ze schrijft pakkende teksten én organiseert met een enorm enthousiasme evenementen en groepsuitjes in Hellevoetsluis!

 

SCHIJNWERPER OP HELLEVOETSLUIs

HIT Hellevoetsluis is in 2014 ontstaan uit een ongekende passie voor Hellevoetsluis. HIT heeft de doelstelling om de schijnwerper op onze verrassende vestingstad te zetten en ontwikkelde leuke arrangementen & verschillende aansprekende evenementen in Hellevoetsluis en omstreken.

 

SAMEN STERK!

HIT ziet het als een missie om krachten te bundelen. In 2014 stond de stadspromotie nog in de kinderschoenen. HIT ontwikkelde de website Bezoek Hellevoetsluis, zodat zichtbaar werd wat er te zien, te doen en te beleven valt in Hellevoetsluis. Nu, jaren later, constateren we met genoegen dat dit zijn vruchten heeft afgeworpen.

 

MICHIEL DE RUYTER

Onze grote trots is stadsgids ‘Michiel de Ruyter’. Op aansprekende wijze heeft onze Michiel de Ruytertour Hellevoetsluis de afgelopen jaren breeduit in de schijnwerpers gezet! Gecombineerd met de horecamogelijkheden en bezienswaardigheden van Hellevoetsluis, nog steeds een van onze bestsellers.

TEKSTSCHRIJVEN

Pakkende teksten die aanspreken, helder, prettig leesbaar en to the point.

Niet voor niets zegt het Nationaal Tekstbureau: “Schrijven is niet moeilijk, de juiste woorden vinden wel!” Bent u op zoek naar een tekstschrijver voor een artikel in uw bedrijfsmagazine, een ‘free pubilcity’ bericht of teksten voor social media of website? HIT verwoordt uw verhaal met inlevingsgevoel en aandacht!

 

Kijken of mijn schrijfstijl bij u past? Lees dan het Hellevoeter Magazine of kijk op mijn facebookpagina.

 

Informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen? Bel mij op: 06 - 41788737 of stel uw vraag via het contactformulier onderaan deze site.

 

 

ORGANISEREN

Organiseren zonder hoofdbrekens & zorgen? HIT staat u bij voor een onbezorgd en goed georganiseerd evenement!

Bij het organiseren van een event komt veel kijken. Soms weet u al wat u wilt maar ziet u op tegen het vele werk. Het hele event uit handen geven is niet altijd nodig. Veel kunt u namelijk ook zelf regelen of organiseren.

 

Denkt u na over een privé- evenement of bedrijfsfeest? HIT is een ervaren sparringpartner die u ondersteunt bij uw keuzes. Een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek of de uitvoering van A tot Z? HIT Hellevoetsluis heeft een persoonlijke en creatieve aanpak en onderzoekt samen met u de verschillende mogelijkheden.

 

Nieuwsgierig naar de projecten van HIT, kijk dan op de LinkedIn pagina van
Nicole van Tooren.

 

Informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen? Bel mij op: 06-41788737 of stel uw vraag via het contactformulier onderaan deze site.

 

Uitjes op maat
(van 10 - 100 personen)

Zorgeloos genieten van een compleet en goed georganiseerd uitje in Hellevoetsluis!

Hellevoetsluis is van oudsher een belangrijke haven geweest voor de schepen van de Marine. Het roemrijke verleden met de vaderlandse zeehelden (o.a. Michiel de Ruyter, Piet Hein en Maarten Tromp) vindt u terug rondom de unieke Vestinghaven van Hellevoetsluis.

 

De maritieme geschiedenis van Hellevoetsluis herkent u in onze uitjes op maat! Naast onze Michiel de Ruytertour zijn er vele andere mogelijkheden. Het prachtige Droogdok Jan Blanken, museumschip de Buffel of bijvoorbeeld de Verdedigingswerken Hellevoetsluis. Gecombineerd met koffie, lunch of diner... Succesverzekerd!

 

Zoekt u een stadsexcursie gericht op uw persoonlijke wensen? Door mijn korte lijntjes met de partners, mijn kennis van de vele mogelijkheden en mijn enorme enthousiasme stellen we samen een mooi programma samen. U weet precies waar u aan toe bent!

 

Meer informatie nodig over uitjes op maat (vanaf 10 personen) of een kennismakingsgesprek met mij aanvragen? Bel 06-41788737 of kijk via deze link naar de verschillende mogelijkheden in Hellevoetsluis.

 

CONTACT OPNEMEN?

Voor al uw vragen staan wij u graag te woord

Zodra u ons mailt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op

CONTACT GEGEVENS

Required

Required

Formulier verzenden...

Fout bij verzenden.

Formulier ontvangen.

Required

Required

Required

Required

Required

HIT Hellevoetsluis

info@hithellevoetsluis.nl

Heeft u een vraag over een te organiseren uitje? Vermeld dan de datum en aantal personen.

Een pakkende tekst, een (deel) organisatie van uw event of een uitje op maat, HIT Hellevoetsluis pakt elk project op creatieve en doortastende wijze aan!

Lees meer

Algemene Voorwaarden

CONTACT INFORMATIE

Bel ons: 06 - 417 88 737

Info@hithellevoetsluis.nl

www.hithellevoetsluis.nl

BEZOEK ONS OOK OP:

Inschrijving Kamer van Koophandel: 63841363  ©2018. DESIGN XPRESSIONS®

All Rights Reserved