Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Zien en doen in Hellevoetsluis

Warm welkom voor bezoekers van Hellevoetsluis

HIT Hellevoetsluis heeft de site www.bezoekhellevoetsluis.nl opgezet uit enthousiasme voor Hellevoetsluis. Ons uitgangspunt is vooral samen te werken met lokale ondernemers, musea en culturele instellingen om informatie uit te wisselen en te ‘delen’. De ‘leuk om te weten’, maar ook de voor een bezoeker belangrijke informatie als de op dat moment actuele activiteiten en evenementen.

Wat kunt u doen in Hellevoetsluis? 

Wij zien www.bezoekhellevoetsluis.nl als een warm welkom aan de bezoekers van onze vestingstad. Handig om in een oogopslag te zien wat u kunt doen in Hellevoetsluis en een digitaal loket om vragen te stellen.

Wat vindt u op de website www.bezoekhellevoetsluis.nl

  • De bezoeker vindt hier een actuele agenda van wat er te doen is.
  • De leukste tips voor een dagje uit in Hellevoetsluis
  • Een praktisch overzicht met verschillende mogelijkheden voor bezoekers.

Meer dan alleen een website…

Naast een website en Social Media is er een bezoekerskrant “Bezoek Hellevoetsluis.” Met een op elkaar afgestemde mix van marketingelementen zorgen we voor een herkenbaar en betrouwbaar digitaal en fysiek loket waar duidelijk te zien is, wat en waar u iets kunt doen in Hellevoetsluis. Bij het zoeken naar een uitje, is alles laagdrempelig te vinden. 

  • Website ‘Bezoek Hellevoetsluis’
  • Social Media (Facebook & You tube) ‘Bezoek Hellevoetsluis’
  • Bezoekerskrant (1x per jaar) ‘Bezoek Hellevoetsluis’ met activiteitenpagina
  • Flyers voor arrangementen en activiteiten.

Krant Bezoek Hellevoetsluis

HIT Hellevoetsluis werkt nauw samen met Bastion X, de uitgever van de Hellevoeter, waarin de bijlage Bezoek Hellevoetsluis wordt opgenomen! In deze bijlage staat alle informatie over de evenementen/activiteiten in en om de gemeente Hellevoetsluis. HIT Hellevoetsluis verzorgt de redactie van deze krant die met een oplage van 40.000 exemplaren wordt uitgeven.  De krant wordt huis aan huis verspreid in Hellevoetsluis en geleverd op distributie punten zoals accommodatieverschaffers, jachthavens, VVV’s en de horecagelegenheden in Hellevoetsluis en omgeving.