Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Zien en doen in Hellevoetsluis

Warm welkom voor bezoekers van Hellevoetsluis

HIT Hellevoetsluis heeft in 2015 de site www.bezoekhellevoetsluis.nl opgezet uit enthousiasme voor Hellevoetsluis. Ons uitgangspunt is vooral samen te werken met lokale ondernemers, musea en culturele instellingen om informatie uit te wisselen en te ‘delen’. De ‘leuk om te weten’, maar ook de voor een bezoeker belangrijke informatie als de op dat moment actuele activiteiten en evenementen. Op 1 maart 2017 heeft de Stichting Promotie de site overgenomen. HIT Hellevoetsluis spitst zich sindsdien toe op het organiseren van GROEPSUITJES EN ARRANGEMENTEN

Wat kunt u doen in Hellevoetsluis?

Dagje uit Hellevoetsluis

Wij organiseren met liefde een dagje uit op maat! Hellevoetsluis is van oudsher een belangrijke haven geweest voor de schepen van de Marine. Het roemrijke verleden met Michiel de Ruyter, Piet Hein en Maarten Tromp heeft zijn sporen nagelaten. Zoekt u een stadsexcursie ingericht op uw persoonlijke wensen? Met enthousiasme en precisie werken wij uw tour zorgvuldig uit.

Een dagje uit Hellevoetsluis is leuk te combineren met heerlijke tapas, een high tea of een menu geïnspireerd door de zeehelden.

Groepsuitje op maat

Ontdek de parels van Hellevoetsluis met een pasklaar arrangement

Zoekt u een pasklaar arrangement voor uw klant, relatie, familie school- of vriendengroep? Wij bieden de parels van Hellevoetsluis aan in aantrekkelijke arrangementen en tours, voor elk wat wils met of zonder een voortreffelijke lunch of diner.

Arrangementen op maat