Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

HIT Hellevoetsluis

Werken in de vesting; een HIT!

HIT HellevoetsluisOp deze vroege voorjaarsdag gaan we in gesprek met Nicole van Tooren, eigenaar van HIT Hellevoetsluis. De naam van haar lokale organisatiebureau zegt eigenlijk al genoeg, want HIT staat voor ‘Hellevoetsluis is Top’ ! En dat is nou precies waarom zij ruim een jaar geleden met HIT is gestart. Het enthousiasme spat er vanaf! Ze ademt Hellevoetsluis, met passie voor water en de historie van de Vesting. HIT organiseert, coördineert, promoot en schrijft wervende teksten. HIT zet met liefde, plezier en overtuiging de schijnwerper op de organisaties en ondernemers van Hellevoetsluis.

Organiseren

Het was leuk om te zien hoe de vesting van Hellevoetsluis in 2015 opleefde tijdens de eerste succesvolle tour die HIT organiseerde. Trots vertelt Nicole: “We startten nogal stormachtig met HIT. In februari 2015 organiseerden we ons eerste Michiel de Ruyter-arrangement. Het bleek een doorslaand succes! Inmiddels is de Michiel de Ruyter tour niet meer weg te denken uit ons aanbod. Er bleef, ook nadat de film uit de bioscoop was, veel vraag naar de tour, zodat ook in 2016 weer data zijn gereserveerd voor dit gezellige uitje. Ik ben enorm trots op de verschillende evenementen die we al hebben neergezet.” Met regelmaat organiseert HIT nu zakelijke events en groepsuitjes voor 10-150 personen, waarbij de restaurants in leuke arrangementen aan de musea of wandelingen gekoppeld worden.

Groepsuitjes

“Er is veel belangstelling voor de teamuitjes, familiedagen en de onbezorgd uitjes voor bij voorbeeld senioren van bedrijven uit de Europoort. Het geeft enorm veel voldoening om de mensen een dagje lekker in de watten te leggen en ook nog eens al het moois van Hellevoetsluis te laten zien. In mei en juni staan al vele uitjes gepland en kunt u de grote groepen regelmatig in de vesting tegenkomen. Een droom die werkelijkheid is geworden!!! De uitjes worden op maat samengesteld. Het bundelen van krachten en samenwerken met de lokale partners spelen hierbij een grote rol! Alleen samen kunnen we Hellevoetsluis promoten, elk met onze eigen expertise en vanuit onze eigen kracht.” aldus van Tooren.

Tekstschrijven

Nicole zet zich eveneens met veel overgave in om steeds weer leuke items te schrijven voor onder andere het bezoekerskrantje ‘Verrassend Hellevoetsluis’. Zij vertelt: “Het is niet moeilijk om enthousiast te blijven schrijven. Er is genoeg nieuwe inspiratie te vinden, omdat ik zelf ook zo geniet van al het moois rondom deze vestingstad. Erg leuk om dat met de lezers van Verrassend Hellevoetsluis te mogen delen!”


Hellevoetsluis is Top!

HIT Hellevoetsluis verzorgt teksten met zorg, aandacht en originaliteit! Of het nou gaat om teksten op een website, in een brochure, een flyer of in een krantje of magazine. Door middel van het schrijven van teksten en het organiseren van zakelijke en privé tours en het coördineren van arrangementen en evenementen zet HIT de schijnwerper op Hellevoetsluis, want: ‘Hellevoetsluis is Top!’