Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Vergaderen in Hellevoetsluis

Vergaderen in Hellevoetsluis

Wilt u uit het saaie circuit en vergaderen op een inspirerende plek?

Hellevoetsluis kent verrassende historische en vaak onbekende locaties om te vergaderen. Motiveer uw werknemers of businesspartners door de vergadering af te sluiten met een rondleiding bij een van de musea in Hellevoetsluis, of verras uw gezelschap met een smakelijke lunch. Na afloop deelnemen aan een inspirerende workshop of een ontspannen etentje zorgt dat de meeting niet snel vergeten wordt.

In overleg regelt HIT Hellevoetsluis uw event van A tot Z. Met persoonlijke aandacht en via korte lijnen door onze uitstekende contacten met plaatselijke cateraars en organisaties verzorgen wij vergaderen in Hellevoetsluis.

Wij denken zelfs mee met de uitnodigingen!

Locatiescouts

Wilt u uw vergadering houden op een locatie waar niet iedereen aan denkt? Even niet in het standaard zalencentrum, maar op een bijzondere plaats?

HIT Hellevoetsluis weet de bijzondere locaties te vinden. Voor elk event gaan wij op zoek naar de plek met de juiste sfeer!

Van familiefeest tot jubileum, van vergaderen in Hellevoetsluis tot productpresentatie, door onze persoonlijke aandacht weten wij de juiste sfeer te vangen!

Informatie aanvragen?

Aanvraag Informatie

 

Bevestigen