Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Vaartochten in Hellevoetsluis

Vaartochten in Hellevoetsluis

Geniet van ontspannen vaartochten in Hellevoetsluis! De Haringvlietsluizen scheiden het zoete water van het Haringvliet van de zee. Een prachtig gebied voor een ontspannen vaartocht!

vaartochten in Hellevoetsluis

Arrangement Vaartocht Tiengemeten

Er zijn van die plekken die je gezien moet hebben. Tiengemeten bijvoorbeeld! Een o zo Hollands stukje Nederland, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Proef de sfeer van het Hollandse leven uit de tijd van toen! Vaar met een nostalgisch zeilschip naar het eiland Tiengemeten en geniet van een hele dag met water en natuur! Ook voor de kinderen is er veel te beleven. De natuurspeeltuin is een waar paradijs en wat dacht u van een fiets- of huifkar-tocht? Een dagje uit voor alle leeftijden.

Lees meer…

Vaartocht Gastvrij Hellevoet

Arrangement Vaartocht Gastvrij Hellevoet

Verbaas u over de maritieme historie van Hellevoetsluis. Geniet tijdens het arrangement ‘vaartocht gastvrij Hellevoet’ van een stadswandeling, een heerlijke brunch en een ontspannen vaartocht over het Haringvliet! De stadswandeling is een goede basiswandeling die de veelzijdigheid van Hellevoetsluis laat zien. Geniet van een heerlijke brunch bij een gezellig restaurant met terras aan de haven. Stap tot slot aan boord van een nostalgisch zeilschip. Laat u verrassen door het altijd bijzondere en weidse Haringvliet tijdens de heerlijke & ontspannen vaartochten in Hellevoetsluis.

Lees meer…

Arrangement Klaar om te wenden

Er ‘vaar’ de 19de eeuwse schepen en beleef een 3 uur durende vaartocht na een driegangen lunch en een kijkje aan boord van museumschip de Buffel. In de 17de, 18de en 19de eeuw zorgde koopvaardij, marine en visserij voor veel welvaart in Hellevoetsluis. Uit deze tijd stammen de prachtige authentieke schepen die deelnemen aan dit arrangement. Vandaag de dag zeilen de rustieke schepen met passagiers op het prachtige Haringvliet. Geniet van onze vaartochten in Hellevoetsluis!

Lees meer…

Vaartocht naar de Zeehonden crèche

Geniet van het wijde Haringvliet en vaar mee naar Stellendam om een bezoek te brengen aan het zeehondencentrum A Seal! Zodra iedereen aan boord is, gaan we zo spoedig mogelijk onder zeil en geniet u van een 2 uur durende zeiltocht. Onderweg wordt een smakelijke lunch geserveerd met koffie en thee.
We meren af in Stellendam, waar we zeehondenopvang ‘A-seal’ bezoeken en u geniet van het zeehondjes kijken. Hier kunt u eventueel met gids de activiteiten rondom de zeehonden bewonderen. Voor de kinderen is hier ook een speurtocht te organiseren.

Lees meer…

Arrangement Lazy Sunday

Eventjes helemaal niets….Een heerlijke middag op het water, turend over het Haringvliet. Lekker lui met een boekje in de zon of sportief met het stellen van de zeilen.
Heeft u ook zoveel zin in een vaartocht voor een lekker luie zondagmiddag?

HIT Hellevoetsluis biedt ontspannen vaartochten in Hellevoetsluis. Op maat en naar uw wensen!

Lees meer…

Arrangementen op maat

Bent u op zoek naar groepsuitjes in Hellevoetsluis?

Een gezellig dagje uit met de familie?
Een uitje met uw vereniging of gepensioneerden groep?
Of wilt u uw werknemers verrassen met een uitje, net even anders dan anders?
Hellevoetsluis biedt hele bijzondere locaties en mogelijkheden voor arrangementen op maat!

Vraag nu vrijblijvend informatie aan…