Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Vaartocht Tiengemeten

Vaartocht Tiengemeten 

Er zijn van die plekken die je gezien moet hebben. Tiengemeten bijvoorbeeld! Een o zo Hollands stukje Nederland, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Proef de sfeer van het Hollandse leven uit de tijd van toen! Vaar met een nostalgisch zeilschip naar het eiland Tiengemeten en geniet van een hele dag met water en natuur tijdens de vaartocht Tiengemeten!
vaartocht Tiengemeten
Over de vaartocht Tiengemeten

Stap aan boord van een authentiek zeilschip en geniet van het weidse Haringvliet. Na de vaartocht meert u af in Tiengemeten en kunt u genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.

  • Maak een wandeling over het bijzondere eiland en ga onbekommerd je neus achterna. Verken de weidse wilde ruigte van de getijdennatuur. Je kunt kiezen uit verschillende routes van 2,5 tot 10 km, verkrijgbaar in het bezoekerscentrum.
  • Bezichtig de musea, gevestigd in monumentale boerenhoeves zoals o.a. het Rien Poortvliet museum. Weinig schilders konden het boerenleven en de natuur zo treffend en indringend schilderen als Poortvliet.
  • Neem een kijkje in het boeiende landbouwverleden van de regio. Bij het landbouwmuseum wordt ruim aandacht besteed aan het begrip ‘waar komt ons voedsel vandaan?’
  • Kijk uit over de rivier en het weidse vlakke land terwijl u rondfietst over het prachtige eiland. Fietsen zijn te huur bij het bezoekerscentrum. Vraagt u daarbij meteen om een mooie routekaart!
  • Strijk neer op een terrasje bij het bezoekerscentrum of bij de natuurspeeltuin. Eet een overheerlijke pannenkoek bij Hèlène, het restaurant naast de avontuurlijke natuurspeeltuin, nabij de musea, het bezoekerscentrum en vlakbij de veerhaven.
  • Ook voor de kinderen is er volop fun: Geniet van meer dan 4,5 hectare bomen, beekjes, bloemen, blubber en beesten in de natuurspeeltuin. Speelnatuur Tiengemeten is een ruig dagje uit voor het hele gezin!

Dit arrangement is op aanvraag te boeken als privé tour.
Prijzen zijn afhankelijk van dag en aantal personen.
Wij doen u graag een voorstel!

 

Voorstel tijden van de vaartocht Tiengemeten:

10.30 uur: vertrek Hellevoetsluis met de vaartocht Tiengemeten

11.30 uur: aankomst Tiengemeten

11.30-15.00 uur: Tijd voor een invulling naar eigen keuze

15.00 uur: vertrek Tiengemeten

16.00 uur: aankomst Hellevoetsluis

 

Uitbreidingsmogelijkheden arrangement:

Ontvangst met koffie.
Rondleiding Droogdok, wandeling Michiel de Ruyter, bezoek Buffel
Lunch aan boord in buffetvorm.

Meer informatie Tiengemeten: https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebied/tiengemeten

Informatie aanvragen?

Vaartocht Tiengemeten

 

Ter controle