Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Promotie

Promotie 

Inleiding

HIT Hellevoetsluis is een lokaal bedrijf dat zich inzet met het doel om de schijnwerper op Hellevoetsluis te zetten. Dit willen wij doen door promotie van de Vestinghaven en haar omliggende parelketting van bezienswaardigheden. Wij maken ons sterk om de bekendheid te vergroten, zowel lokaal als regionaal en landelijk.

Promotie Hellevoetsluis

HIT Hellevoetsluis wil een bijdrage leveren aan de professionalisering en promotie van de rijke marine historie en de cultuurhistorie in Hellevoetluis. Het uitdragen van de goed ontwikkelde en hoogwaardige cultuurattracties/voorzieningen zijn aspecten die nu nog onderbelicht zijn. Zoals bekend is: onbekend maakt onbemind. De beperkte promotiekanalen laten anno 2015 de parels van Hellevoetsluis nog niet ten volle uitkomen. HIT draagt graag een steentje bij om daar verandering in te krijgen!

Samenwerking

HIT Hellevoetsluis zoekt naar mogelijkheden die meer leven in de Vesting tot gevolg hebben en maakt zich sterk voor gezamenlijke promotie. Wij willen onze naam graag waarmaken, want: HELLEVOETSLUIS IS TOP!
HIT Hellevoetsluis zoekt aansluiting met de gemeente Hellevoetsluis en werkt samen met lokale partners met als doel meer stadspromotie en het verbeteren van het organiserende vermogen (marketing, promotie en organisatie). Bovendien stimuleert HIT de ontwikkeling van nieuwe, aangrenzende toeristische activiteiten.

Participatie in Promotie

HIT Hellevoetsluis is in te huren voor de plaatselijke en lokale promotie van Hellevoetsluis en al haar bezienswaardigheden en bijzonderheden.
Musea, ondernemers, horeca, gemeente en organisaties kunnen de krachten bundelen en op deze manier hun waar gezamenlijk promoten.

Naar abonnement…

Wilt u meer informatie, of heeft u nog vragen?

Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk!

Contactformulier HIT Hellevoetsluis

 

Ter controle