Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Persbericht Michiel de Ruyter

Ultieme Michiel de Ruyter belevenis in Hellevoetsluis

HELLEVOETSLUIS: HIT Hellevoetsluis biedt de ultieme Michiel de Ruyter belevenis aan. In dit arrangement zetten wij de schijnwerper op Michiel de Ruyter. De stadsgids neemt u mee op ontdekkingstocht in de vestinghaven van Hellevoetsluis op zoek naar het roemruchte verleden van deze zeeheld. Na de inspirerende stadswandeling kunt u gezellig napraten en genieten van een heerlijk menu bij een van de deelnemende restaurants. De chef koks hebben zich laten inspireren door onze zeeheld en speciaal een menu opgezet voor dit arrangement. U heeft keuze uit eetcafé de Buren, restaurant de Ruyterhuis of de Admiraal. Tot slot gaat u lekker zitten voor de film bij Tivoli.

Laat u zich mee terugnemen naar halverwege de 17e eeuw! Nederland is een van de grootste zeevarende naties ter wereld. Na het overlijden van de legendarische admiraal Maarten Tromp, is Michiel de Ruyter zijn gedoodverfde opvolger. In diverse zeeslagen heeft De Ruyter getoond dat hij een briljant strateeg is. Het Michiel de Ruyterarrangement is te boeken op zondag 8, donderdag 12, zondag 15, maandag 16 en donderdag 19 februari vanaf 16.00 uur via www.hithellevoetsluis.nl.

HIT Hellevoetsluis zet graag de schijnwerper op Hellevoetsluis en organiseert interessante en leuke arrangementen. De vestingstad van Hellevoetsluis was vanaf 1602, het begin van de VOC-tijd, eeuwenlang de belangrijkste Hollandse marinehaven. Dankzij de gunstige en strategische ligging aan het Haringvliet was Hellevoetsluis een thuishaven voor de Hollandse oorlogsvloot. Admiraals als de Ruyter, Piet Hein en Tromp kozen hier het ruime sop op weg naar de veldslagen op volle zee. HIT Hellevoetsluis staat voor Hellevoetsluis is Top en is een lokaal bureau voor tours, events en communicatie. Wij weten de parels van Hellevoetsluis voor u te vinden voor de leukste dagjes uit. Wij zijn meer dan een organisator dankzij de volledige service die wij bieden op het gebied van communicatie. Voor meer informatie www.hithellevoetsluis.nl.