Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Persbericht- Op stap met Michiel de Ruyter

Op stap met Michiel de Ruyter

Een kijkje achter de schermen over de mens en de zeeman Michiel de Ruyter… En wie kan er beter over de geschiedenis vertellen dan iemand die het zelf heeft meegemaakt? Wilt u hier nog één keer van alles horen over de zeehelden in Hellevoetsluis, ga dan op stap met Michiel de Ruyter. De wandeling start vanaf het De Ruyterhuis om 16.00 uur op zondag 25 oktober.

Geen sterke man zonder een sterke vrouw! Uit alles blijkt dat Michiel de Ruyter en Anna van Gelder een hecht huwelijk hadden. Wanneer De Ruyter op zee was, schreef hij vaak verscheidene malen per week aan zijn vrouw. Hij sprak haar in zijn brieven aan met ‘moeder’. Anna vergezelde haar man waar mogelijk, reisde met hem mee naar Den Helder of Hellevoetsluis om hem uit te zwaaien en stond hem bij terugkomst op de kade weer op te wachten…

Wilt u meer weten over deze bijzondere zeeheld? Ga dan mee op de ultieme Michiel de Ruyter belevenis en geniet van een roemruchte stadswandeling door ervaren ‘Michiel de Ruyter’ stadsgids. Na afloop kunt u naar wens genieten van een zeeheldenmenu. De Michiel de Ruyter wandeling en nog veel meer leuke arrangementen in Hellevoetsluis kunt u boeken en bekijken op www.hithellevoetsluis.nl of op de overkoepelende website www.bezoekhellevoetsluis.nl. Dé website met een actuele activiteitenkalender voor zien, doen en beleven in Hellevoetsluis.

Voor informatie over dit arrangement:

HIT Hellevoetsluis
06-41788737
info@hithellevoetsluis.nl