Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Over ons

Wat wilt u weten over ons?

Nicole van Tooren (eigenaar HIT Hellevoetsluis)

Nicole van Tooren is een nieuwsgierige creatieve en initiatiefrijke eventmanager. Organisatie en coördinatie is haar op het lijf geschreven. Zij is de motor achter de events en pr van droogdok Jan Blanken en scheef tot juli 2015 artikelen voor Groot Hellevoet. Tekstschrijven doet zij op persoonlijke en betrokken wijze. Ze ademt Hellevoetsluis, met passie voor water en de historie van de Vesting.

De kracht van lokaal 

Een grote dosis enthousiasme, energie en passie voor Hellevoetsluis zijn de ingrediënten voor een succesvolle samenwerking met lokale ondernemers, organisaties, stichtingen en enthousiastelingen. Persoonlijke aandacht is een tweede natuur. 

Meer weten over ons…

HIT werkt samen met:

Ronald Rijndertse (Michiel de Ruyter)

Ronald Rijndertse is onze rondleider en meer! Hij is verknocht aan Hellevoetsluis, een betrokken vrijwilliger bij Droogdok Jan Blanken en de stichting Verdedigingswerken. Passie voor de geschiedenis van Hellevoetsluis stroomt door zijn aderen en die brengt hij graag over op geïnteresseerden. Met enthousiasme loopt hij door de vesting als onze ‘Hellevoetse Babbelaar’.

Een en een is meer

HIT Hellevoetsluis werkt samen met lokale partners.Wij zijn professionals die de krachten bundelen op het gebied van tours, events en communicatie. Wij zien het als een uitdaging om bij te mogen dragen aan de bekendheid van Hellevoetsluis. Alleen door krachtenbundeling kunnen we samen Hellevoetsluis promoten. Elk met onze eigen expertise en vanuit onze eigen kracht.

 

HIT Hellevoetsluis: Hellevoetsluis is top!

Door het schrijven van teksten en het organiseren van zakelijke en privé tours, arrangementen en evenementen zetten wij de schijnwerper op Hellevoetsluis.

Michiel de Ruyter arrangement, Michiel de Ruyter, gemeente Hellevoetsluis