Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Missie HIT Hellevoetsluis

Missie HIT Hellevoetsluis…

Schijnwerper op Hellevoetsluis, want…

Hellevoetsluis is Top! 

Die naam hebben we niet voor niets gekozen. HIT Hellevoetsluis is een lokaal bureau voor tours, events en communicatie. Wij weten de parels van onze stad voor u te vinden voor de leukste dagjes uit en de beste events. Wij zijn meer dan een organisator dankzij de volledige service die wij bieden op het gebied van communicatie. Wilt u meer weten over de missie HIT Hellevoetsluis? Kijk dan eens bij over ons…

Dagje Hellevoetsluis, een dagje uit Hellevoetsluis, gemeente Hellevoetsluis

Hellevoetsluis; Een dagje uit in de thuishaven van de zeehelden.

Aan het Haringvliet ligt het pittoreske stadje Hellevoetsluis! Maak kennis met de rijke maritieme historie en het roemruchte verleden van deze unieke vestinghaven. De historische vesting van Hellevoetsluis is een van de best bewaard gebleven verdedigingswerken in Nederland. Ga op onderzoek uit en ontdek de verhalen achter de monumentale panden en bezoek de musea. Ze liggen allemaal op loopafstand van elkaar. Een dagje Hellevoetsluis is een aanrader.

Wat kunnen wij voor u doen?

Ga naar Arrangementen

Hellevoetsluis is van oudsher een belangrijke haven geweest voor de schepen van de Marine.hellevoetsluis (8) Het roemrijke verleden met Michiel de Ruyter, Piet Hein en Maarten Tromp heeft zijn sporen nagelaten.

Zoekt u een stadsexcursie ingericht op uw persoonlijke wensen? Met enthousiasme en precisie werken wij uw arrangement zorgvuldig voor u uit.

Ga naar dagtours

hellevoetsluis (7)Zoekt u een pasklare tour voor uw klant, relatie, familie school- of vriendengroep? Wij bieden de parels van Hellevoetsluis aan in aantrekkelijke arrangementen en tours, voor elk wat wils met of zonder een voortreffelijke lunch of diner.  Met originaliteit en toewijding organiseren wij uw tour of arrangement naar uw wensen en naar elk budget. Wij leveren de bouwstenen voor een tour op maat.

Wij spreken naast Nederlands ook vloeiend Engels en Duits.

Ga naar evenementen

hellevoetsluis (1)Bij het organiseren van een event komt veel kijken. Soms weet u al wat u wilt maar ziet u op tegen het vele werk. Het hele event uit handen geven is niet altijd nodig. Wij zijn een ervaren sparringpartner en ondersteunen u waar nodig. Een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek of de uitvoering van A tot Z. Wij staan u bij en leiden u door de wirwar van mogelijkheden.

Ga naar communicatie

hellevoetsluis (2)Wij staan in vuur en vlam voor communicatie en zien de meerwaarde van een goed doordacht publiciteits- of communicatieplan. Een goede kop in de krant, een wervende tekst voor een uitnodiging en het benutten van social media. Wij helpen u op weg!