Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Nieuws

Persberichten: Wat heeft HIT Hellevoetsluis in het nieuws?

Op stap met Michiel de Ruyter

Een kijkje achter de schermen over de mens en de zeeman Michiel de Ruyter… En wie kan er beter over de geschiedenis vertellen dan iemand die het zelf heeft meegemaakt? Wilt u hier nog één keer van alles horen over de zeehelden in Hellevoetsluis, ga dan op stap met Michiel de Ruyter. De wandeling start vanaf het De Ruyterhuis om 16.00 uur op zondag 25 oktober.

Geen sterke man zonder een sterke vrouw! Uit alles blijkt dat Michiel de Ruyter en Anna van Gelder een hecht huwelijk hadden. Wanneer De Ruyter op zee was, schreef hij vaak verscheidene malen per week aan zijn vrouw. Lees meer….

Rondje Culinair Happen met Jan Blanken

HIT Hellevoetsluis biedt na een succesvol Michiel de Ruyter arrangement, een culinair rondje happen met Jan Blanken aan. In dit arrangement haalt hij de gasten zelf op en laat trots zijn imposante droogdok zien. Ook neemt hij de gasten mee voor een boeiende wandeling over de verdedigingswerken. Restaurant Fortezza, de Ruyterhuis en Aquarius staan klaar om gedurende de tocht de gasten culinair te verwennen. Lees meer..

Ultieme Michiel de Ruyter belevenis in Hellevoetsluis

HIT Hellevoetsluis biedt de ultieme Michiel de Ruyter belevenis aan. In dit arrangement zetten wij de schijnwerper op Michiel de Ruyter. De stadsgids neemt u mee op ontdekkingstocht in de vestinghaven van Hellevoetsluis op zoek naar het roemruchte verleden van deze zeeheld. Na de inspirerende stadswandeling kunt u gezellig napraten en genieten van een heerlijk menu bij een van de deelnemende restaurants. De chef koks hebben zich laten inspireren door onze zeeheld en speciaal een menu opgezet voor dit arrangement. U heeft keuze uit eetcafé de Buren, restaurant de Ruyterhuis of de Admiraal. Tot slot gaat u lekker zitten voor de film bij Tivoli. Lees meer..