Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Kalender en weer Hellevoetsluis

Kalender Hellevoetsluis

Nieuwsgierig wat er in Hellevoetsluis te doen is? Kijk op de kalender voor alle activiteiten.

Kalender en weer Hellevoetsluis 

Hellevoetsluis is de plek waar de leukste uitjes en arrangementen te vinden zijn. Gelegen aan zee en op het eiland Voorne Putten is het weer vaak beter dan in de rest van Nederland.

Voorne Putten is gelegen in Zuid-Holland. De belangrijkste plaatsen zijn Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje en Oostvoorne.Het westen van Voorne wordt in beslag genomen door een belangrijk natuurgebied, de Voornse Duin, een prachtig natuurgebied met duinvalleien. Het gebied bied ruimte aan talrijke vogels.

Voornes Duin is één van de soortenrijkste duingebieden van West-Europa. Het afwisselende duingebied bestaat uit uitgestrekte duinen, natte duinvalleien, moeras, stille duinmeertjes en bos.

Pak je fiets en rij langs het prachtige natuurgebied Quackgors. Het voormalig getijdengebied is een uniek stuk natuur bij Hellevoetsluis. Vanaf het uitkijkpunt kun je goed vogels spotten. Soms kun je overdag reeën zien.

Wandel rond het sprookjesachtige duinmeer Quackjeswater in de Voornes Duin. Vanaf het uitkijkpunt heb je zicht op de broedkolonie van de lepelaar en kleine zilverreiger! Op andere plekken waan je je soms in een oerbos. De wandeling is uitgezet rond het duinmeer Quackjeswater. Dikke oude eiken wisselen af met meer open paden, waarlangs koninginnekruid en heelblaadjes bloeien. Hierop verzamelen vlinders nectar. In het bos zingen de tjiftjaf en zwartkop.

Wilt u natuur en cultuur met elkaar combineren? HIT Hellevoetsluis heeft alvast wat leuke uitjes voor u uitgedacht! Kijk bij groepsuitjes en arrangementen wat er te zien en doen is in Hellevoetsluis. Bekijk de actuele kalender en weer Hellevoetsluis. Reserveer snel uw plek want vol is vol!

Weer Hellevoetsluis

Weersverwachting
Hellevoetsluis
Weeronline.nl - Meer weer in Hellevoetsluisweeronline.nl Altijd jouw weer