Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Events organiseren

Events organiseren

Bij het organiseren van een event komt veel kijken. Soms weet u al wat u wilt maar ziet u op tegen het vele werk. Het hele event uit handen geven is niet altijd nodig. Veel kunt u ook zelf regelen of organiseren.

Wilt u events organiseren? Wij zijn een ervaren sparringpartner die u ondersteunt bij uw keuzes. Een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek of de uitvoering van A tot Z. 

Stap voor stap naar een geslaagd event:

  • Stap 1: Een creatief idee
  • Stap 2: Een succesvol concept
  • Stap 3: Een draaiboek
  • Stap 4: De uivoering 
  • Stap 5: Het evenement
  • Stap 6: De evaluatie

 Zakelijk event met Michiel de Ruyter…

 Aluqa

Creatieve begeleiding

U heeft een idee, maar hoe pak je dat aan?

HIT Hellevoetsluis heeft een persoonlijke en creatieve aanpak en scant met u naar de mogelijkheden.

Van aangeklede vergaderingen op steeds wisselende en verrassende locaties tot een interactieve schooltour met vragen en opdrachten. Van zakelijke borrels, events organiseren, productpresentaties of een seminar tot een high tea bij een van de musea, elk idee is een mogelijkheid!

HIT Hellevoetsluis tast samen met u de ideeën af!

 opening Koningskade (3)

Ondersteuning

Soms is het fijn om de taken te verdelen.

Wilt u een event organiseren, maar ziet u op tegen het maken, schrijven en versturen van de uitnodiging? Of vindt u het prettig dat er extra partytenten worden geregeld of dat wij meekijken of u niets vergeten bent?

Wij bieden ondersteuning op elk gewenst traject. Van catering tot muzikale ondersteuning, van het maken van een draaiboek, tot het leveren van een gastvrouw, wij denken met u mee en u geeft aan wat wij voor u kunnen doen!

Aanvraag Informatie

 

Bevestigen