Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Zakelijk event – Michiel de Ruyter

Michiel de Ruyter introduceert Aluqa

Productpresentatie met een ludiek tintje…

Michiel de Ruyter

Dat Hellevoetsluis werd uitverkoren voor de doop van de aluminium boot is te begrijpen als je weet dat de grote zeehelden zoals, Maarten Tromp, Piet Hein en Michiel de Ruyter met hun oorlogsvloot de wereldzeeën bevoeren. Nederland als zeevarende natie schreef geschiedenis vanuit de destijds belangrijkste marinehaven van Nederland.

HIT Hellevoetsluis heeft samen met Michiel de Ruyter de lancering van deze hypermoderne aluminium lichtgewicht tender verzorgd.

Meer achtergrond over Michiel de Ruyter

Nederland is een van de grootste zeevarende naties ter wereld. Na het overlijden van de legendarische admiraal Maarten Tromp, is Michiel de Ruyter zijn gedoodverfde opvolger. In diverse zeeslagen heeft De Ruyter getoond dat hij een briljant strateeg is.

Michiel de Ruyter; de film

Politiek gezien is het Hollandse volk verdeeld. Oranjeaanhangers en republikeinen vechten om de macht. De hyperintelligente republikein Johan de Witt is als raadpensionaris de machtigste man van de Republiek der Nederlanden, maar zijn tegenstanders proberen de onzekere, maar zeer ambitieuze jonge prins Willem III stadhouder te maken met behulp van de Engelse koning Charles II. De republikeinen is er alles aan gelegen dat de oorlog met de Engelsen wordt gewonnen. Met een ingenieuze strategie weet De Ruyter op spectaculaire wijze de Engelse vloot te verpletteren. Bij het volk is hij ongekend populair, maar onderlinge complotten en samenzweringen leiden tot conflicten tussen de regerende macht en de aanhangers van de prins. Het Huis van Oranje scherpt de messen en De Ruyter wordt meegesleurd in een stroom van politieke ontwikkelingen. De Ruyter en zijn gezin dreigen na de broertjes de Witt het volgende slachtoffer te worden van een politiek steekspel waarin hij op een onmogelijke missie wordt gestuurd.