Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Dagje uit op maat

Dagje uit Hellevoetsluis

Wij organiseren met liefde een dagje uit op maat! Hellevoetsluis is van oudsher een belangrijke haven geweest voor de schepen van de Marine. Het roemrijke verleden met Michiel de Ruyter, Piet Hein en Maarten Tromp heeft zijn sporen nagelaten. Zoekt u een stadsexcursie ingericht op uw persoonlijke wensen? Met enthousiasme en precisie werken wij uw tour zorgvuldig uit.

Een dagje uit Hellevoetsluis is leuk te combineren met heerlijke tapas, een high tea of een menu geïnspireerd door de zeehelden. 

Gemeente Hellevoetsluis, dagje uit Hellevoetsluis, restaurants Hellevoetsluis, tivoli Hellevoetsluis, Droogdok Jan Blanken, het Groote dok

Groepsuitjes

Bent u op zoek naar groepsuitjes in Hellevoetsluis?

  • Een gezellig dagje uit met de familie?
  • Een uitje met uw vereniging of gepensioneerden groep
  • Of wilt u uw werknemers verrassen met een uitje, net even anders dan anders?

Hellevoetsluis biedt hele bijzondere locaties en mogelijkheden voor arrangementen, pasklaar of op maat!

Lees meer…

Arrangementen

Ontdek de parels van Hellevoetsluis met een pasklaar arrangement.

Zoekt u een pasklaar arrangement voor uw klant, relatie, familie school- of vriendengroep? Wij bieden de parels van Hellevoetsluis aan in aantrekkelijke arrangementen, voor elk wat wils met of zonder een voortreffelijke lunch of diner.

Lees meer…

Rondleidingen

Voor een dagje uit waarover wordt nagepraat regelen wij in combinatie met een stadswandeling of museumbezoek ook workshops of een walking diner op onverwachte historische locaties. Maak kennis met de rijke historie bij de diverse musea in het oude vestinghart van Hellevoetsluis. Geniet van een van de rondleidingen die met liefde en passie bij de musea worden gegeven.

Lees meer…

Op pad met een gids

Hellevoetsluis is van oudsher een belangrijke haven geweest voor de schepen van de Marine. Het roemrijke verleden met Michiel de Ruyter, Piet Hein en Maarten Tromp heeft zijn sporen nagelaten. Vindt u het prettig om in korte tijd veel te weten te komen over Hellevoetsluis en omgeving? Ga dan op pad met een gids!

Lees meer…

Zakelijk dagje uit

Vergaderen op een unieke inspirerende lokatie, afgewisseld met een frisse stadswandeling, een eenvoudige lunch of een exclusief diner?
HIT Hellevoetsluis is uw sparringpartner en regelt uw zakelijk bezoek tot in de puntjes.

Lees meer…