Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Contact – HIT Hellevoetsluis

Contact – HIT Hellevoetsluis! 

Uw partner voor tours, events en communicatie op maat!

Wilt u een activiteit organiseren in Hellevoetsluis en zelf ook genieten? HIT Hellevoetsluis is als lokaal bureau voor tours, events en communicatie en uw contact voor een dagje uit in Hellevoetsluis.

Vergaderen op locatie, een zakelijk event, een productpresentatie of een onbezorgd groepsuitje organiseren voor 10-150 personen? Een wervende tekst nodig voor uw flyer, website, een free publicity persbericht of een artikel in een magazine?

Elke activiteit, tour of communicatie opdracht benaderen wij met passie en energie! Wij weten de parels te vinden!  Via contact – HIT Hellevoetsluis helpen wij u graag op weg!

 

Hellevoetsluis is top!

Die naam hebben we niet voor niets gekozen! HIT Hellevoetsluis is een lokaal bureau voor tours, events en communicatie. Wij weten de parels van onze stad voor u te vinden voor de leukste dagjes uit en de beste events.

Een zorgeloos event

HIT Hellevoetsluis ziet in elk evenement of feest een nieuwe uitdaging! De introductie van een nieuw product of het vieren van een lustrum? Hoe pak je dat aan?

Wij zorgen voor een originele en creatieve vertaalslag. Een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek of de uitvoering van A tot Z.
Wij nemen u veel werk uit handen!

Privé feesten

Een huwelijksaanzoek of jubileum?
Wij organiseren uw feest, zodat u onbezorgd kunt genieten. HIT Hellevoetsluis scout sfeervolle en soms onbekende locaties in Hellevoetsluis en omgeving
en verzorgt met plezier de uitnodigingen, catering en muziek.

Tours en arrangementen

Zoekt u een pasklare tour voor uw klant, relatie, familie of vriendengroep?
Met originaliteit en toewijding organiseren wij uw tour of arrangement naar uw wensen en naar elk budget.

Zakelijk evenement

Soms wilt u de schijnwerper op uw bedrijf zetten vanwege een product lancering, start van een onderneming of een open dag. Het inzetten van een event om de aandacht te trekken van (potentiele) klanten en leveranciers maakt indruk.

Voor aangeklede vergaderingen op steeds wisselende locaties of een zakelijke borrel, een seminar of een personeelsfeest. Waar het event ook wordt gehouden (op eigen locatie of bij de parels van Hellevoetsluis).
Wij zorgen voor de juiste sfeer.

Wij zijn een betrouwbare partner, die naar u luistert. Door onze uitsteken- de contacten en korte lijnen met de organisaties in Hellevoetsluis maken wij van elk idee een uniek event.

Communiceren is een kunst!

Bij de organisatie van een event komt van alles kijken op organisatorisch maar ook op communicatievlak. Hoe krijgt u de meeste bezoekers naar een event? Hoe krijgt u een mooie kop in de krant? HIT Hellevoetsluis kruipt in de belevingswereld van uw doelgroep en schrijft teksten met met een BITE!

Dagje Hellevoetsluis, een dagje uit Hellevoetsluis, gemeente Hellevoetsluis

Contact

HIT Hellevoetsluis
Kreeft 72
3225  AB  Hellevoetsluis
Telefoon: 06 41 78 87 37

e-mail: info@hithellevoetsluis.nl

 

Voor persoonlijk contact:

Voor persoonlijk advies en antwoord op al uw vragen maak ik graag tijd voor u vrij!
Bel 06-41788737 of mail naar info@hithellevoetsluis.nl voor een afspraak.

We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar
van 12.00 uur-18.00 uur.

Contactformulier HIT Hellevoetsluis

 

Ter controle