Tekstschrijven en groepsuitjes in Hellevoetsluis
Bel ons: 06 417 88 737

Communicatie

Communicatieadvies en begeleiding

Wij bieden praktische ondersteuning en uitvoering in communicatie. Met gebruikmaking van ‘free publicity’ kunnen we veel mensen bereiken! Door het schrijven van teksten zoals persberichten, nieuwsbrieven en web redactie ondersteunen wij ondernemers in de promotie van een event, product of bedrijf. 

Tekst schrijven

Redactionele aandacht is gratis en daar kunnen ondernemingen gebruik van maken. Wij helpen bij het schrijven van teksten met een BITE. Teksten die lezers informeren, inspireren of juist teksten die aanzetten tot actie. Denkt u aan persberichten, website tekst, social media, folders & brochures, artikelen of e-mail marketing teksten.

Meer over tekstschrijven

Website

De website is als het ware een online visitekaartje van een bedrijf. Is de website goed vindbaar? Is de website ook goed te lezen op een mobiele telefoon of I-pad? Met behulp van een korte scan brengen wij de effectiviteit van de website in kaart. Wij bieden hulp bij het bepalen van de doelstelling van de pagina’s en passen zo nodig de daarbij behorende teksten aan.

E-mail marketing

Een gemakkelijke manier om via e-mail en low budget nieuwsbrieven te versturen of uitnodigingen voor een event? Mail Chimp en Constant Contact zijn gebruikersvriendelijke programma’s om vrij eenvoudig een mooi opgemaakte nieuwsbrief te versturen.